4 і 7 березня харківський «Металіст» прийматиме донецький «Шахтар» на стадіоні «Арена Львів»

13:52 27 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

У прес-службі футбольного клубу «Металіст» повідомили в п’ятницю, що його керівництво прийняло рішення не піддавати можливій небезпеці харківських уболівальників і, за взаємною домовленістю з ФК «Шахтар», провести матчі чвертьфіналу кубка України (4 березня) і 16 туру чемпіонату України (7 березня) у Львові.

У прес-службі харківського футбольного клубу «Металіст» повідомили сьогодні, 27 лютого:

«26 лютого ГУ МВС України в Харківській області направило в ФК «Металіст» лист із проханням не проводити матчі в Харкові у зв'язку із загрозою теракту і перенести ігри в інше місто. Останній тиждень наш клуб активно готувався до початку сезону на рідному стадіоні і з нетерпінням чекав зустрічі з улюбленими вболівальниками.

Необхідність проводити домашні матчі в іншому місті спричинить за собою серйозні фінансові витрати. Проте, взявши до уваги рекомендації МВС та неможливість проведення матчу в Харкові без відповідного дозволу, ФК «Металіст» прийняв рішення не піддавати можливої небезпеці харківських уболівальників і за взаємною домовленістю з ФК «Шахтар» провести матчі чвертьфіналу Кубка України (4 березня) і 16 туру Чемпіонату України (7 березня) у Львові.

Керівництво нашого клубу продовжить роботу в тісному співробітництві з МВС з метою пошуку рішень проблеми і якнайшвидшого повернення команди до рідного міста».

Як інформував «ЩЛ», завтра на матч «Шахтаря» з «Ворсклою» возитимуть уболівальників на «Арену Львів» шатл-баси.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів