30 травня у Львові збиратимуть допомогу військовим медикам на Автоквесті

23:54 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Гра Автоквест розпочнеться в суботу о 19.00 на вулиці Данила Апостола, 11а (МРЕВ ДАІ).

До участі запрошують усіх охочих автомобілістів, гра буде проходити у декілька етапів. Команда складається із одного автомобіля, водія і пасажирів. Кількість пасажирів обмежується правилами дорожнього руху.

Переможців очікують приємні призи. Організатори Автоквесту розповіли: «О 19:00 ми запрошуємо усіх охочих на вулицю Данила Апостола, 11а (МРЕВ ДАІ). Тут ми зареєструємо команди, встановимо номери екіпажу на автомобілі і детально пояснимо усі правила та умови Автоквесту. Попередня реєстрація: необхідно відправити електронний лист на пошту avto.kvest@gmail.com з назвою екіпажу (за бажанням), прізвищем та ініціалами капітана, номер мобільного телефону капітана і маркою автомобіля, на якій будете брати участь у автоквесті». 

Реєстрація на місці: усю необхідну інформацію потрібно подати на місці збору (МРЕВ ДАІ, вулиця Данила Апостола). Необхідне для квесту: орієнтування на місцевості (м. Львів); карта Львова або навігатор; в нагоді вам стане гаджет з інтернетом.

Вартість участі: 100 гривень (попередня реєстрація), 150 гривень (реєстрація на місці). Усі зібрані кошти підуть на формування Другої медичної роти при Національній гвардії України (звітність обов’язкова). Якщо виникли якісь запитання – просять звертатися за телефонами: 063-305-65-95 (Олег), 067-479-34-40 (Ярема), або писати на адресу avto.kvest@gmail.com.

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів