2-й етап чемпіонату України з трекових автоперегонів пройде у Львові

12:00 23 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На стадіоні СКА змагатимуться 16 команд з усієї країни.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 23 травня: «Другий етап чемпіонату України з трекових автомобільних перегонів «Автоспідвей-2017» відбудеться 27 травня на стадіоні «СКА» навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39а у Львові У змаганнях візьмуть участь 16 автомобільних екіпажів, які представлятимуть команди Черкаської, Волинської, Кіровоградської та Рівненської областей».

«Цей видовищний спортивний захід розпочнеться на стадіоні «СКА» о 17-й годині. На змаганнях першого етапу, які відбулися 17 квітня 2017 року на мототреку у Рівному, перемогу здобув рівненський гонщик Олег Лустюк», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Чемпіонат відбуватиметься під егідою міністерства молоді та спорту України за підтримки Федерації автомобільного спорту України та управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації. Головний арбітр змагань – суддя міжнародної категорії Олег Рибак (Львів)», – повідомили також сьогодні, 23 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів