12-14 червня на Львівщині пройде етап чемпіонату України з гірських автоперегонів і ралі

17:52 26 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Сколівському районі Львівської області й Воловецькому та Свалявському Закарпатської змагатимуться понад 30 екіпажів з 11-ти регіонів нашої країни.

12-14 червня, на території Львівської та Закарпатської областей відбудеться ІІ етап чемпіонату України з гірських автоперегонів та ралі. Очікується, що учасниками цих традиційних змагань стануть понад 30 екіпажів з 11-ти регіонів України.

Місцем проведення ІІ етапу стане територія Сколівського району Львівщини, а також Воловецького і Свалявського районів Закарпатської області. Змагання розпочнуться у п’ятницю, 12 червня, з гірських автоперегонів на Ужоцькому перевалі на межі Галичини і Закарпаття.

Наступного дня спортсмени матимуть змогу ознайомитись зі спеціальними ділянками ралійної траси, загальною протяжністю 36 км. Вже у неділю, 14 червня, відбудуться змагальні заїзди.

Зокрема, перша спецділянка у 16 кілометрів пролягатиме від села Тухолька через село Климець у Сколівському районі до села Верб’яж у Воловецькому. Друга частина ралійної траси довжиною 20 кілометрів буде пролягати селами Нижні Ворота, Підполоззя, Верхня Грабовниця, Уклін та Поляна, що на Закарпатщині.

ІІ етап чемпіонату України відбуватиметься під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської і Закарпатської облдержадміністрацій, Галицького та Закарпатського автомобільних клубів. Головний суддя, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (Львів).

У лютому на території Львівщини успішно відбулися І етап чемпіонату України з гірських автоперегонів та І етап кубку України з ралі «Зимові вершини». Всі учасники, представники команд, технічний персонал та судді відзначили їх високий організаційний рівень.

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі  обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів