Завтра у Львові прогнозують шквал, грозу, мокрий сніг та ожеледицю (оновлено)

18:35 31 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі, регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 1 квітня, очікуються пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, шквал 25 метрів за секунду, гроза.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 31 березня, «Щоденному Львову»: 

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 1 квітня, очікуються пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, шквал – 25 метрів за секунду, гроза. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг –ожеледиця. Температура повітря вночі становитиме від 1º морозу до 1º тепла, вдень – 5-7º тепла.

2 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – невеликий мокрий сніг, вдень – мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер західний, 9-14 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6º морозу, вдень – 2-7º тепла.

3 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – місцями невеликий дощ, вдень по всій території –мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 9-14 метрів за секунду, вранці та вдень – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6º морозу, вдень – 2-7º тепла.

Своєю чергою, впрес-службі обласного управління ДАІ інформують у вівторок:

«До уваги водіїв! На Львівщині прогнозують погіршення погодних умов!

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає: завтра, 1 квітня, в області – часом дощ та мокрий сніг. Місцями – грози. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Пориви вітру сягатимуть 17-22 метрів за секунду, а в окремих районах – шквали 25-28 метрів за секунду. Температура повітря вночі від 3˚ морозу до 2˚ тепла, а вдень – 2-7˚ тепла. 

Просимо усіх учасників дорожнього руху бути надзвичайно обережними!  Закликаємо водіїв уважно стежити за дорожньою обстановкою, зважати на погодні умови, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції, а за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар!

Якщо ж негода застала вас у дорозі, а злива на стільки сильна, що ви втрачаєте із поля зору транспорт, що їде попереду – відмовтеся від продовження руху, зачекайте, доки дощ вщухне і ви зможете вирушити далі. У такому випадку фахівці радять виїхати на узбіччя, зупинитися та ввімкнути аварійну сигналізацію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів