Синоптики прогнозують ожеледицю на дорогах Львова

18:15 20 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає – 21 листопада на дорогах Львівської області та Львова буде ожеледиця.

Про це повідомили сьогодні, 20 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «21 листопада вночі та вранці часом – сніг та мокрий сніг. У Львові – хмарно з проясненнями. Вночі та вранці часом – сніг та мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу. Вдень – без опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-3° морозу, вдень – 3-5° тепла.

«22 листопада синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі – без істотних опадів. Вдень – невеликий дощ, місцями – з мокрим снігом. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця, подекуди туман. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-5° морозу, вдень – 2-7° тепла», – поінформували також у міськраді.

«23 листопада – мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянкка доріг – ожеледиця. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 5-10° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів