Синоптики попередили, завтра у Львові очікуються гроза, шквали й град

17:54 12 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: opogode.ua

У прес-службі ЛМР повідомили у вівторок «Щоденному Львову» про погіршення метеорологічної обстановки.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 12 травня, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що 13 травня у Львові вранці та вдень – гроза, шквали 15-20 метрів за секунду, град.

На найближчу добу синоптики прогнозують мінливу хмарність. Вночі – без опадів. Вранці та вдень – короткочасний дощ, гроза, град. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень – шквали 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі - 8-10º тепла, вдень –  17-19º тепла.

14 травня прогнозується мінлива хмарність. Вночі – місцями, вдень – по всій території – короткочасний дощ, гроза. Подекуди – град. Вітер–  західний 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 4-9º тепла, вдень –  13-18º тепла.

15 травня очікується мінлива хмарність. Вночі – без істотних опадів. Вдень – короткочасний дощ, гроза, подекуди – град. Вітер – івденно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6º тепла, вдень – 15-20º тепла».

У прес-службі міської ради повідомили також сьогодні, 12 травня, «Щоденному Львову»:

«Синоптики застерігають про погіршення метеорологічної обстановки. За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території області 13 травня вранці та вдень – грози, град, місцями пориви західного вітру та шквали 15-20 метрів за секунду. Відтак, усіх мешканців просять звертати увагу на прогнози синоптиків та бути обережними». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів