Синоптики попередили львів’ян про сильні пориви вітру

17:00 7 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що в п’ятницю, 8 грудня у Львівській області й Львові місцями будуть пориви південно-західного вітру 15-20 метрів за секунду, а вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця.

Про це повідомили в четвер, 7 грудня, у Львівській міськраді, де також додали: «Синоптики прогнозують завтра у Львову хмарну погоду з проясненнями без істотних опадів. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень пориви – 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-2° морозу, вдень – 5-7° тепла».
«9 грудня буде хмарно. Вночі – невеликий, вдень – помірний дощ та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний з переходом північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 0-5° тепла», –
«10 грудня – також хмарно. Часом – мокрий сніг та сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 0-5° морозу», – поінформували також у міськраді.
«Консультативний прогноз на 11-12 грудня: місцями – невеликі опади. Температура повітря вночі – 11 грудня – 2-7° морозу, вдень – 0-5° тепла, 12 грудня вночі – 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів