Синоптики очікують ускладнення у Львові погоди

16:15 19 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: opogode.ua

Регіональний центр з гідрометеорології попередив, що 21 листопада подекуди будуть сильні дощі з мокрим снігом. Вночі та вранці подекуди сильні опади.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 20 листопада, буде західний вітер 15-20 метрів за секунду. Часом – дощитиме. Температура повітря вночі становитиме 4-6° тепла, вдень – 7-9° тепла. Загалом, на Львівщині впродовж 20-22 листопада синоптики очікують ускладнення погодних умов.

21 листопада очікується часом дощ, вдень місцями – з мокрим снігом. Вночі та вранці подекуди – сильні опади. Вітер – західний, вночі та вранці – 15-20 метрів за секунду, місцями – пориви 25 метрів за секунду; вдень – 9-14 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби становитиме 4-9° тепла.

22 листопада Львівщина опиниться в прохолодній повітряній масі. Опади та вітер послабляться, проте відбудеться зміна фази опадів та поступове зниження температури повітря.

Синоптики прогнозують часом мокрий сніг, місцями – налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 2° морозу до 3 тепла, вдень становитиме 0-5° тепла.

Упродовж 23-24 листопада переважно без опадів. Температури повітря вночі знизяться до 0-7° морозу, вдень становитимуть від 1° морозу до 4° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів