Сьогодні відбудеться міжнародна конференція «Львівський екофорум. Вода та Енергія»

10:15 19 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: arenalviv.com.ua

Учасники форуму матимуть нагоду ознайомитися з багаторічними напрацюваннями та отримати рекомендації міжнародних та українських експертів.

«19 листопада у Львові відбудеться «Львівський екофорум. Вода та Енергія» – перша спеціалізована конференція, присвячена інноваціям у сфері водопідготовки, очищенню стічних вод і обробки осаду», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Міжнародна конференція «Львівський екофорум. Вода та Енергія» покликана об’єднати представників міжнародних фінансових установ, державних урядовців, експертів галузі водопровідно-каналізаційного господарства, представників бізнес-кіл, постачальників новітніх екотехнологій та створити ефективний майданчик для зустрічей, дискусій, обміну досвідом і пошуку джерел фінансування проектів.  В межах форуму відбудуться конференц-заходи присвячені актуальним питанням у сфері водопостачання та водовідведення, інноваціям у сфері водопідготовки, очищенню стічних вод і обробки осаду.

Учасники форуму матимуть нагоду ознайомитися з багаторічними напрацюваннями та отримати рекомендації міжнародних та українських експертів на такі теми:

«Державна політика у сфері охорони довкілля – напрями взаємодії з підприємствами водопровідно-каналізаційного господарства»;

«Робота з інвесторами в Україні. Транскордонна співпраця. Нові механізми залучення інвестицій»;

«Напрямки використання осаду стічних вод з урахуванням сучасних європейських стандартів. Потенціал осаду, як джерела енергії та сировини»;

«Застосування системи термо-гідролізу на очисних спорудах у Вільнюсі, Бидгощі, Мюнхені, Вашингтоні»;

«Технології зневоднення осаду на основі експериментальних досліджень у місті Тихи (Польща) »;

«Новітня система видалення фосфору зі стічних вод на основі практичного досвіду установок в Чикаго і Лондоні, а також останніх експериментальних досліджень в Гдині та Познані»;

«Досвід спалювання осаду у Карлсруе, Мюнхені, Гдині, Гонконзі»;

«Впровадження новітніх технологій у водопідготовці: аерація, видалення магнію і заліза у Чикаго; знезараження води на прикладі Нью-Йорку, Роттердаму, Кракова»;

«Синхронізація законодавства України в сфері житлово-комунального господарства з правилами та директивами ЄС. Досвід Польщі».

Реєстрація та програма на конференцію – за посиланням: http://lvivvodokanal.com.ua/lvivecoforum/. Контактна особа – Уляна Горбата, тел. (067) 3144176». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів