Під час місячника з благоустрою на Львівщині ліквідували 47 стихійних сміттєзвалищ

17:40 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, станом на 13 березня на території області участь у акції з озеленення й благоустрою взяли понад 10 тисяч осіб.

У прес-службі обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 18 березня, «Щоденному Львову»:

«У рамках проведення місячника з благоустрою на Львівщині ліквідовано 47 стихійних сміттєзвалищ. Про це повідомляє департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Загалом станом на 13 березня на території області участь у акції з озеленення та благоустрою взяли понад 10 тисяч осіб. Прибрано та впорядковано територію парків і скверів на площі понад 52 га; висаджено 1229 дерев; посаджено 463 кущів; ліквідовано 47 стихійних сміттєзвалищ; упорядковано 27 сміттєзвалищ; розчищено від сміття 22,05 км берегів; впорядковано та розчищено 21 джерело.

Слід зазначити, що значна робота з виконання заходів з проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля проводиться департаментом житлово – комунального господарства облдержадміністрації, Львівським обласним управлінням водних ресурсів, Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, Львівський обласним центром зайнятості. Памʼятаймо, що чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, села та міста.

Кожен львів’янин, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу. Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації і надалі інформуватиме мешканців Львівщини про виконання заходів з проведення на Львівщині місячника озеленення та благоустрою і Дня довкілля. Нагадаємо, що з 9 березня на Львівщині розпочався місячник озеленення, прибирання та благоустрою». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів