Львів’ян запрошують долучитися в суботу, 21 березня, до прибирання парку «Високий замок»

22:29 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ridna-zemlya.info

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 21 березня, о 10.00 активну молодь запрошують зробити рідне місто чистішим.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 18 березня, «Щоденному Львову»:

«У суботу, 21 березня, о 10.00 активну молодь Львова запрошують зробити рідне місто чистішим. В планах організаторів прибрати сам парк, пофарбувати у яскраві кольори старі лави та встановити нові, облагородити оглядовий майданчик, а також пофарбувати сходи до Високого замку.

Організатори зазначають: «Нам справді не байдуже, яким Львів буде завтра. І для цього в рамках підготовки до Міжнародного фестивалю надії 21 березня пройде акція для покращення благоустрою міста. Це буде цікаво і корисно не тільки для учасників акції, але і стане добрим свідченням для оточуючих про те, що надія в дії таки існує».

Для тих, хто бажає приєднатись – зустріч біля ресторану «Високий замок» о 9:30 для короткого інструктажу. Вдягати зручний робочий одяг. Необхідна кількість учасників – 300 осіб.

Необхідна попередня реєстрація за адресою youth@hopefest.lviv.ua. Надсилати свої ПІБ – в темі листа, вказуючи «Високий замок». 

Організатори додають: «Слідкуйте за оновленнями у наших пабліках ВКонтакті та на Facebook, тому що у випадку різкої зміни погодних умов можливе перенесення заходу на суботу, 28 березня».

Контактні телефони: Іван, +38 063 224 25 55, Богодар, +380 97 660 13 04». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів