Державтоінспекція й облдержадміністрація попередили – на Львівщині туман видимістю 200-500 метрів

09:15 12 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: podil.kievcity.gov.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі ЛОДА, сьогодні, 12 лютого, вранці в області – туман видимістю 200-500 метрів, на дорогах – ожеледиця.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 12 лютого:

«Метеорологічна обстановка: 12 лютого вночі та вранці туман видимістю 200-500 метрів. На дорогах ожеледиця. За період з 08:00 год. 11 лютого до 02:00 год. 12 лютого випало опадів: Львів – 0,2 мм, Рава-Руська – 0,3 мм, Турка – 0,4 мм, Славське – 1,0 мм.

Погода: фактична – хмарно. Без істотних опадів. Вітер – змінних напрямків 1-2 метрів за секунду. Температура повітря – від 2° морозу до 0°;          

Прогноз – мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вранці  – туман, слабка ожеледь. На дорогах  – ожеледиця. Вітер – південний, 5-8 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 1-6º тепла.

Стан автомобільних доріг (стан покриття, опади, температура, кількість одиниць техніки і людей на розчистці) на 06:00 год. 12 лютого:

а) Державні дороги: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, місцями невеликий сніг, працюють (чергують) 0 (60) осіб та 0 (60) одиниць техніки.

На ділянці автодороги Київ-Чоп, яку обслуговує фірма «ОНУР», працюють (чергують) 10 (16) осіб та 10 (10) одиниць техніки.  

б) Інші дороги: проїзд забезпечено, покриття – мокре, місцями невеликий сніг, працюють (чергують) 0 (40) особа та 0 (40) одиниць техніки.

 в)  Перевали: Орявсько-Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура – -7°С, працюють (чергують) 0 (10) осіб та 0 (8) одиниць техніки; Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура – -4°С, працюють (чергують) 0(5) осіб та 0 (3) одиниці техніки».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Державтоінспекції попередили вчора, 11 лютого:

«ДАІ закликає до обережності! Завтра в області – туман та ожеледиця!

Синоптики застерігають: завтра, 11 лютого, на Львівщині – сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці місцями – туман, на дорогах – ожеледиця! 

Державтоінспекція закликає всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними та уважними! Насамперед, звертаємося до автомобілістів: перед поїздкою не забувайте перевіряти технічний стан транспортного засобу, а під час руху – неодмінно дотримуйтеся безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрувань, зважайте на дорожні умови! 

Із особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах, шляхопроводах, наближаючись до пішохідних переходів. За умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів