10 лютого львів’янам дошкулятимуть пориви вітру й дощ

22:44 9 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: opogode.ua

Синоптики попередили про погіршення погодних умов.

«Завтра вранці та вдень будуть пориви вітру 17-22 метрів за секунду», – повідомили сьогодні, 9 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 10 лютого, вранці та вдень будуть пориви південно-східного вітру –  17-22 метрів за секунду. Вночі – без істотних опадів, вдень часом – дощ. Температура повітря вночі –  3-5° тепла, вдень – 10-12º тепла.

11 лютого: хмарна погода. Часом – мокрий сніг, вночі – з дощем. Подекуди – налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 1-6º тепла.

12 лютого: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів, вдень часом – невеликий мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі –  0-5° морозу, вдень – 2-7º тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів