Зі Львова відправили військовим на сході України амуніцію, медикаменти й харчі (відео, оновлено)

10:53 11 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

За три дні громадські активісти зібрали півсотні бронежилетів, чотири прилади нічного бачення, засоби особистої гігієни, ліки та їжу.


Відео: ТСН

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує у повідомленні «зі Львова відправили на Схід військову амуніцію, медикаменти та харчі»:

«Волонтери зі Львова відправили на Схід військову амуніцію, медикаменти та харчі. За три дні громадські активісти зібрали півсотні бронежилетів, чотири прилади нічного бачення, засоби особистої гігієни, ліки та їжу.

Гуманітарний вантаж на Схід супроводжують 12 людей. Кажуть, що хочуть на власні очі побачити побут і умови служби наших бійців».

Натомість «Телеканал новин «24» розповідає в середу в сюжеті «Львівські активісти на схід 50 бронежилетів, ліки та їжу»:

«Півсотні бронежилетів, ліки та їжу назбирали для українських військових активісти з львівської Автосотні. Один такий захисний панцир коштує дві тисячі гривень.

Запакували для наших військових і зубні пасти, шампуні, мило, бритви та шкарпетки. Допоки дорослі готують гуманітарну допомогу, діти, аби підбадьорити наших військових, малюють для них прапори, пташок та сонечко. Головні антигерої дитячої творчості – Янукович та Путін».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів