Загиблого в Луганську старшого лейтенанта Віталія Бахура поховають на Львівщині (відео)

17:44 15 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

У рідному селі офіцера – Зозулях на Золочівщині – проживають його мати й молодший брат.


Відео: zik.ua

Західна інформаційна корпорація повідомляє сьогодні, 15 червня, в сюжеті «Віталія Бахура зі збитого Іл-76 поховають у рідних Зозулях на Золочівщині»:

«Старшого лейтенанта, командира борту Іл-76, збитого терористами 14 квітня у Луганську, Віталія Бахура радше за все поховають у рідному с. Зозулі на Золочівщині. Саме тут мешкає його мати і молодший брат Орест. Про це йдеться у сюжеті журналістки Наталки Струк аналітично-інформаційного тижневика «Погляд на тиждень» телеканалу ZIK.

Віталію Бахуру у липні мало виповнитися 25 років. У молодого військового залишилися молода дружина і півторарічна донька.

Разом зі сім’єю він мешкав на Дніпропетровщині. Саме туди Віталія скерували після навчання у львівській Академії сухопутніх військ.

Новина про смерть чоловіка застала дружину у Зозулях: разом із дитиною вони приїхала погостювати до матері Віталія. Страшну звістку дізналися не з телевізора, а від військових, які приїхали до матері Віталія, аби особисто повідомити про трагедію.

Батько Віталія зараз перебуває на заробітках за кордоном. Наймолодший брат Олексій – школяр, інший – Тарас – проходить строкову службу в армії. Також був на Сході.

«Для батьків – це величезна втрата, для всього села, для держави. Мати плаче, для всіх життя триває, а в неї... Взагалі дуже гарна сім’я, діти чудові. Важко знайти слова... Це трагедія», – розповів Володимир сусід родини Бахурів.

Як повідомив голова Золочівської районної ради Володимир Недзельський, Віталія, радше за все, поховають у рідному селі, тіло, ймовірно прибуде у вівторок-середу. Тоді ж відбудуться і похорони».Зозулі  

Як повідомляла «Телевізійна служба новин» каналу «1+1», старший лейтенант Віталій Бахур був заступником командира батареї та інструктором з ПДП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів