За минулу добу знищено до 300 терористів і загинули семеро українських військовослужбовців, – речник АТО (відео)

09:45 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lenta-kazan.ru

Про це повідомляє в п’ятницю керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.

Керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє сьогодні, 20 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«За минулу добу під час боїв в районі н.п. Ямпіль та Закотне знищено близько 300 бойовиків.  Така результативність досягнута завдяки чітко організованій взаємодії між підрозділами Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших силових структур.

Раптовість дій українських силовиків, прицільний вогонь артилерії, точечні авіа удари забезпечують ефективність дій учасників АТО. За добу у бойовиків захоплено БРДМ та вантажний автомобіль КАМАЗ з установленим на борту ДШК, ПЗРК, гранатомети та стрілецька зброя. Вся зброя і техніка російського виробництва.

Втрати українських військовослужбовців 7 загиблих та 30 поранених. Бойові дії продовжуються».

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат від фракції «Свобода» Ірина Сех заявила в четвер у своєму виступі в парламенті, що під Слов'янськом загинули більше 20 військових 24-ї окремої механізованої бригади зі Львівщини, а сайт новин міста Рівне «TakeInfo.net» цитував 19 червня о 23:41 у повідомленні «Двадцять солдат із Західної України загинуло, чимало поранених, бій триває»:

«У сьогоднішньому бою на Сході України загинуло щонайменше 20 військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади, також є чимало поранених. Але бій, як інформує солдат цієї військової частини, триває. Зараз якраз рота б`ється в оточенні.

– В оточені на своїй землі – це пі...ц, – не стримує емоцій співрозмовник. – Генералам буде п...а, як з парашою розберемось.

За інформацією, загинув командир батальйону й командир роти розвідки 1-ої батальонно-тактичної групи 24ОМБр».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів