Під Слов'янськом загинули більше 20 військових 24-ї окремої механізованої бригади зі Львівщини, – нардеп

18:37 19 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua/photos_stream

Про це заявила в четвер у своєму виступі в парламенті народний депутат від фракції «Свобода» Ірина Сех.

Агенція «ЛІГАБізнесІнформ» передає сьогодні, 19 червня, в повідомленні «Під Слов'янськом загинули 20 військовослужбовців зі Львівщини, – Свобода»:

«ВО «Свобода» заявляє, що під містом Слов'янськ Донецької області загинуло більше 20 військовослужбовців з Львівської області і вимагають відзвітувати перед парламентаріями в.о. міністра оборони Михайла Коваля. Про це заявила народний депутат від фракції Свобода Ірина Сех у своєму виступі в парламенті.

«Щойно надійшла інформація про те, що в районі Слов'янська загинуло вже більше двох десятків наших військовослужбовців. Це військовослужбовці 24 бригади з Яворівщини», – цитує Сех кореспондент «ЛІГАБізнесІнформ».

Сех зазначила, що глава оборонного відомства повинен відзвітувати у парламенті про проведення антитерористичної операції, а також про те, чому на передову не доходять каски і бронежилети. Спікер парламенту Олександр Турчинов зазначив, що на завтрашній день уряду він традиційно запрошує всіх членів Кабінету міністрів, і депутат зможуть поставити свої питання, в тому числі міністру оборони.

Нагадаємо, раніше спікер АТО Владислав Селезньов повідомив, що українські військовослужбовці в рамках антитерористичної операції продовжують звужувати кільце навколо терористів і блокувати їх в населених пунктах і районах, підконтрольних бойовикам.

«У деяких населених пунктах тривають запеклі зіткнення. Сили АТО мають справу з навченими бойовиками і найманцями з Росії. Незважаючи на високу кваліфікацію та підготовку бойовиків, українські військовослужбовці, які за час проведення АТО придбали значний бойовий досвід, демонструють ефективні результати в зіткненнях з російськими бойовиками. Нерідко ціною власного життя рятують своїх товаришів», – повідомив він».

Як додає сьогодні, 19 травня, інтернет-видання «Українська правда», народний депутат фракції ВО «Свобода» Юрій Сиротюк уточнив, що Ірина Сех повідомила про загиблих у четвер. «Це сталося сьогодні у боях, які точаться поблизу Слов'янська», – сказав він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів