«За добу бандити 126 разів обстріляли позиції наших військових», – прес-центр АТО (відео)

09:48 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

У прес-центрі АТО повідомили також у середу: «Наші військові відкривали відкривали вогонь у відповідь, подавляючи вогневі точки противника».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 28 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Після 18 години вчорашнього вечора бандити продовжували вести вогонь по позиціям наших військових та мирним населеним пунктам з різних видів озброєння. На Луганському напрямку з мінометів та артилерії вони неодноразово вели вогонь по населеним пунктам Щастя, Станиця-Луганська, Вільхове, Сокольники, Трьохізбенка, Кримське та Макарове. З реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» обстріляли Нижньотепле.

На Донецькому напрямку з мінометів та артилерії двічі обстріляли Гранітне та Опитне, а також Піски, Мар’їнку, Славне. Розпочинаючи з 22.30-00.45 відбулося два бойових зіткнення в районах Піски-Водяне та Новобахмутівка. Банформування, отримавши організовану відсіч відступили. 

В напрямку Дебальцево терористи з мінометів обстріляли населені пункти Кумшацький, Нелепівку, Майорськ. З РСЗВ БМ-21 «Град» вели вогонь у напрямку Дебальцево та один раз Чернухіно.

Наші військові відкривали відкривали вогонь у відповідь, подавляючи вогневі точки противника. Загалом, за добу бандити 126 разів обстріляли позиції наших військових. Ніч в районі Маріуполя пройшла спокійно».

Про це повідомляється в середу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів