Янукович втік від журналістів попри їх обіцянки не бити його (відео)

19:54 13 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

«Гарант Конституції», знехтувавши її 34 статтю про право громадян України збирати інформацію, не провів після сьогоднішнього «круглого столу» підсумкову прес-конференцію для співробітників ЗМІ.


Відео: Oksana Denysova

Схоже, він боявся їх запитань навіть попри те, що вони обіцяли його не бити (дивіться й слухайте у відеосюжеті). Прямуючи до виходу з Палацу «Україна», Янукович, не зупиняючись ані на мить, відповідав на їх прямі розпитування про те, хто ж конкретно віддав 30 листопада наказ розігнати Євромайдан, загальними вивертами на кшталт «Я думаю, все буде гаразд»; «Я вірю в мудрість українського народу»; «Я звертаюсь до наших громадян, які стоять на всіх майданах – заспокоїтись і припинити протистояння. Протистояння ніколи не приводило ні до чого хорошого». 

Як повідомляв «Щоденний Львів», Янукович перекладає зі себе вину за розгін Майдану й обмовився про амністію затриманим і мораторій на «силу», однак лідер партії «УДАР» Віталій Кличко сумнівається, що Янукович дотримається його, й констатує, що влада не врахувала жодної вимоги опозиції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів