Якби Путін ставив завдання захоплювати Україну – наступали б не 10 танків, а 300, – МВС (відео)

22:09 26 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

На цьому наголошує у вівторок радник керівника міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.


Відео: 5 канал

Радник керівника міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко спростував інформацію про активне просування російських військ з 30-тьма танками вглиб української території. «Нічого зі вчорашнього дня з точки зору позицій та розташування російських військ не змінилося», – повідомив він.

«Якби стояла задача захоплювати Україну, то це був би зовсім другий наступ, це було б не 10 танків, а 300, і вони йшли б вглиб території, розсікаючи наші угрупування. Тому це робиться тільки для того, щоб нагнати панічну атмосферу в нашому суспільстві, нагнати атмосферу неприязні», – сказав радник голови МВС.

Антон Геращенко зазначив також, що парад полонених також є частиною інформаційної війни проти України. керівника міністерства внутрішніх справ сказав це сьогодні в ефірі «5 каналу», а передає його заяву у вівторок кореспондент інформаційної агенції «УНН».

Як інформував «Щоденний Львів», Антон Геращенко заперечує вторгнення з Таганрогу, а прес-центр АТО та «ІС» повідомляють, що під Новоазовськом - лише рештки російської колони, розбитої вчора українськими військами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів