«Виявляється», рандеву Януковича з Путіним втаємничили, аби за ним не шпигували

10:10 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Так пояснили в «Партії регіонів».

Як повідомляє сьогодні, 12 листопада, «ICTV», вчора в ефірі програми «Свобода слова» на цьому телеканалі народний депутат від «Партії регіонів» Олена Бондаренко заявила, що інформація про зустріч президентів України і Росії Віктора Януковича і Володимира Путіна не була оприлюднена з міркувань безпеки. Дослівно ж «регіонала сказала з цього приводу наступне:

«У світлі постійних скандалів а-ля Сноуден, а-ля Ассанж, я гадаю, що це саме ті заходи безпеки, до яких вдаються політики двох країн, аби за ними не шпигували. Усі чули про скандал з прослуховуванням Меркель, правда? Приємного мало. Я гадаю, що ті політики, які дбають про захист своїх інтересів, про захист переговорного процесу, вони змушені чинити саме так».

Але водночас Олена Бондаренко зізналася, що в її «Партії регіонів» також не мають інформації про мету візиту Януковича до російського президента. «Якщо б знали, напевно, хтось би вже зі ЗМІ поділився», – додала «регіоналка».

Відтак, за її «логікою» в лапках, візит Януковича до Путіна втаємничили, аби за ним не шпигували в тому числі з «Партії регіонів». Але якщо про «міркування безпеки» ще можна було говорити до й під час візиту Януковича до Росії, то таке пояснення виглядає парадоксальним з огляду на відсутність подробиць про перемовини між президентами ще й після них.

Як повідомляв «Щоденний Львів», 9 листопада сайт Путіна нічого не повідомив про його суботню зустріч з Януковичем, українським і російським засобам масової інформації не вдалося дізнатися її подробиці, а після таємної зустрічі Януковича й Путіна «регіонали» критикують асоціацію з ЄС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів