Волонтери вкотре передали зібране львів’янами бійцям 80-ї бригади й батальйону «Айдар» на передовій

12:35 19 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, що знову доставили фронтовикам.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов розмістив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» фотографії, які супроводив таким повідомленням:

«Друзі! Ось і наші паски, ковбаски, солодощі та смакоту відправлені нами дійшли і потрапили на святковий великодній стіл військовослужбовцям в/ч 2612 «Донбас-Україна».

Сюди ж дуже потрібні хороші мисливські ножі, 1-2 шт., хороші, з хорошою сталлю або зручною ручкою. Може, хтось може пожертвувати або у кого є. Будемо дуже вдячні. Спасибі всім, хто допомагають!»;

«Друзі! Передали військовим 80 ОАМБ (80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова. – «ЩЛ») та батальйону «Айдар» в місті Щастя багато наших посилок. Чотири радіостанції куплені і сплачені Любов’ю Возняк (активіст громадської організації «Допоможи фронту», яка збирає допомогу партіотів біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові. – «ЩЛ»).

Окуляри тактичні, 20 шт, отриманих від Ганни Гули. Ми також передали чайники, зібрані нами у Львові крупи, чай, каву, сигарети, папір, соління й багато, багато іншого! Спасибі всім, хто допомагає!

ДУЖЕ ПОТРІБНІ ГРОШІ ДЛЯ ПРИДБАННЯ АМУНІЦІЇ ДЛЯ НАШИХ ВОЇНІВ: КАРТА ПРИВАТБАНКУ 5168742014096287 Глотов Сергій.

ЗАРАЗ ДУЖЕ ПОТРІБНІ ГРОШІ ДЛЯ ПРИДБАННЯ:

Біноклі, 30 штук – 1100-1500 грн/шт.

Розвантаження, 10 шт. (250 грн/шт).

Рюкзаки, 350 грн.

Спальники, 10 шт.

Окуляри тактичні, 6 шт (250-270 грн/шт).

Прилад нічного бачення, 4300-4500 грн.

Хороший мисливський ніж!

Також потрібні: труси, посуд одноразовий, шкарпетки тонкі, СИГАРЕТИ, футболки, батарейки, пральний порошок, шкарпетки тонкі, чай, кава, солодощі, свічки парафінові, консервація, дитячий крем, інструмент (ключі ріжкові, розвідні, накидні, набори головок), вологі серветки, ЧАЙНИКИ ЗАЛІЗНІ (можна вживані).

Дуже потрібні гроші на придбання! Навіть декілька гривень можуть наблизити нас до придбання одного комлекта корисних речей! Слава Україні!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів