Ветерани УПА на Львівщині отримають адресну грошову допомогу

17:28 22 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Інваліди Української Повстанської Армії, учасники бойових дій УПА, вдови (вдівці) політв’язнів і вдови (вдівці) ветеранів УПА отримають з обласного бюджету по 450 гривень.

Інваліди Української Повстанської Армії, учасники бойових дій УПА, вдови (вдівці) політв’язнів і вдови (вдівці) ветеранів УПА отримають адресну грошову допомогу. Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

Видатки на виплату допомоги здійснять за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА. Сума допомоги, що виплачують раз на рік, становить 450 гривень.

«Кошти виплачують за місцем проживання або реєстрації одержувача, шляхом перерахування на їхні особові рахунки», – сказала заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Соболь.

Повідомляючи про це сьогодні, 22 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації також додають: «Нагадаємо, що у неділю, 24 травня, на Львівщині відзначать Свято Героїв. У рамках заходів вшановуватимуть пам’ять героїв національно-визвольних змагань».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів