Вдова полеглого десантника львівської 80-ї бригади перерахувала пораненим бійцям понад 400 тисяч грн (відео)

23:44 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Дружина загиблого воїна також стала Героєм після його смерті.


«Дружина десантника Ігоря Римаря з Тернопільщини продовжила справу чоловіка повідомила сьогодні, 2 березня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1», конкретизуючи при цьому:

«Дружина загиблого кіборга перерахувала понад 400 тисяч гривень для інших бійців Кіборг який був Героєм на війні, і вдова, яка стала Героєм після його смерті.

Дружина десантника Ігоря Римаря з Тернопільщини продовжила справу чоловіка. Для цього Лесі Кусь не треба було навіть іти на війну». 

Натомість на сторінці «Список тернопільців, які загинули під час АТО» у Вікіпедії повідомляється:

«Римар Ігор Миколайович, 27 років, нар. 16 квітня 1987 у с. Трибухівці Бучацького району. Проживав у с. Ріпинці Бучацького району. Виріс без батька, виховували хлопця мама та бабуся.

Із початком війни Ігор відмовився від своїх заробітків у Росії. 9 листопада 2014 року був призваний за мобілізацією. Військовослужбовець 80-ї окремої аеромобільної бригади.

Отримав тяжкі поранення 9 січня під час атаки російських бойовиків на новий термінал аеропорту Донецька. У бою від розриву міни Ігорю відірвало руку, розтрощило щелепу і гортань.

Через обстріли йому довелось чекати близько семи годин, перш ніж побратими змогли вивезти пораненого з аеропорту до шпиталю в Артемівську. Більше двох тижнів воїн боровся за життя, переніс чотири операції.

Помер 27 січня 2015 у Київському військовому клінічному центрі. Похоронна процесія почалася в с. Ріпинці, поховали Героя на цвинтарі в с. Трибухівці.

Залишилися мати і дружина Леся, з якою прожив тільки 2 роки і 4 місяці. Більше 200 тисяч зібраних коштів на лікування Ігоря дружина після похорону передала для поранених хлопців».

http://tsn.ua/video/video-novini/druzhina-zagiblogo-kiborga-pererahuvala-ponad-400-tisyach-griven-dlya-inshih-biyciv.html?type=0

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів