Вантажівки «гумконвою» Путіна використають як тягачі гармат і мінометів, а водії поповнять бандформування, – СБУ (відео)

15:10 22 серпня 2014 р.

Фото до новини

Про це заявив у п’ятницю голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив сьогодні, 22 серпня, під час брифінгу про російський «гуманітарний конвой», який вдерся в п’ятницю через кордон без дозволу й перевірки:

«Ми заявляємо, що це вторгнення. Ми стали свідками ризикованої провокації проти України з нахабним та цинічним використанням міжнародної організації Червоний Хрест, провокації з так званим гуманітарним грузом.

Щойно без дозволу в Україну в'їхали вантажівки. Ці машини не мають нічого спільного з цивільним машинами, так само, як і персонал, так звані водії не мають нічого спільного з персоналом.

Водії, які несподівано отримали паспорти громадян РФ для виїзду за кордон, це перша обставина, яка чітко вказує на те, що в'їжджає група людей для керування військовою технікою, яка незаконно щоденно в'їжджає на територію України через Ізварино. Серед них є люди, які будуть виконувати завдання по конвоюванню, допитування та тортурам полонених. Зараз звільняються підвали, які терористи використовували в якості тюрем, тому що кільце українських сил звужується.

Цю заяву передала сьогодні, 22 серпня інформаційна агенція «УНН», яка невдовзі продовжила цитувати наступні повідомлення голови СБУ:

«Угруповання терористів Козіцина, угрупування терористів Безлєра та інших чекають на ці вантажі для того, щоб висипати крупу і всі інші продукти собі в підвали і склади. А ці вантажівки використовуватиметься по-перше для перевезення знаряддя та озброєнь. 

Після вдалих дій наших військових терористам катастрофічно не вистачає насамперед транспортної інфраструктури. Для чого ці тягачі і планується використати.

По-друге, оскільки це військові тягачі планується перевезення артилерії : мінометів та іншого важкого озброєння. Третє – ці тягачі разом з конвойними про яких я згадував, планують перевезення вбитих тіл приховано з нашої території і будемо відслідковувати куди саме».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті «УНН».

Як інформував «Щоденний Львів», підозрілий «гуманітарний конвой» Путіна перетинає український кордон без дозволу й перевірки вантажу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів