Українські військові знищили на Луганщині до 60 бандитів і танк

09:34 26 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» повідомили в понеділок: «Завдяки злагодженим та вмілим діям всіх підрозділів оперативного командування «Північ» в районах Сміле, Весела Гора було знищено танк та до 60 бойовиків, близько 300 отримали поранення».

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» сьогодні, 26 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Луганщині:

«Завдяки злагодженим та вмілим діям всіх підрозділів оперативного командування «Північ» в районах Сміле, Весела Гора було знищено танк та до 60 бойовиків, близько 300 отримали поранення. Але, незважаючи на це, противник продовжує здійснювати артилерійські обстріли позицій сил сектору, які зосереджені на напрямку Щастя та Станиця Луганська, поповнювати боєприпаси та ПММ. Намагається утримати позиції 31 блокпосту та встановити контроль над 29 блокпостом, за умов підтримки підрозділів ЗС РФ.

За добу зафіксовано 38 обстрілів. По особовому складу, який виконує бойові завдання в районі населеного пункту Щаст,я бойовики здійснили десять вогневих уражень з РСЗВ, ствольної артилерії, озброєння танка та стрілецької зброї та чотири рази бандити гатили по Щастю та Луганській ТЕС з БМ-21 «Град», в результаті чого місто залишилось без світла та опалення. Сім разів обстрілів зазнав особовий склад, який виконує бойові завдання в районі населеного пункту Станично-Луганське, двічі були обстріляни блок-пости в районі населених пунктів Кримське, Ольхове, Трьохізбенка.

Також обстрілів зазнали Кряківка, Нижньотепле, Капітонове, Нижнє, Макарове.  Бандити 11 разів відкривали вогонь з РСЗВ БМ-21 «Град», 21 раз з ствольної артилерії та мінометів, в інших випадках з озброєння танка та стрілецької зброї».

Про це повідомляється в понеділок на сторінці прес-центру Оперативного командування «Північ» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів