Наші війська відбили вночі два штурми Дебальцевого (відео)

10:10 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Усі атаки ворога армійські підрозділи успішно відбили, а втрати противника за добу, за попередніми даними – 190 чоловік загиблих та сім одиниць знищеної техніки».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 5 лютого, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Прес-центр АТО повідомляє – протягом ночі з 4 на 5 лютого противник 21 раз обстріляв позиції українських військ. Із реактивних систем залпового вогню терористи вели вогонь по місту Дебальцеве, Луганському, Тоненькому, Новій Григорівці.

Крім того, бандити на Луганському напрямку обстріляли Кримське, двічі – Станично-Луганське й Трьохізбенку. На Донецькому напрямку злочинці гатили по Красногорівці, Тоненькому, Водяному, Кам’янці. 

На Маріупольському напрямку вівся вогонь по Сартані. Злочинці застосовували артилерію та міномети. У відповідь українські підрозділи завдали артилерійських ударів, змусивши бандитів припинити обстріли. 

Найбільший натиск ворога спостерігається саме на Дебальцівському напрямку. Лише за ніч, поблизу Чернухіно та Міуса терористи двічі намагалися штурмувати позиції українських військ.

Усі атаки ворога армійські підрозділи успішно відбили, а втрати противника за добу, за попередніми даними – 190 чоловік загиблих та 7 одиниць знищеної техніки. Ця статистика вчергове підтверджує, що людські життя для терористів не мають значення. Українські ж військові мужньо утримують визначенні позиції і у будь якому напрямку дадуть гідну відсіч противнику».

Про це повідомляється в четвер на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, телеканал «Еспресо.TV» передає сьогодні, 5 лютого:

«На Дебальцевському напрямку зберігається напружена ситуація, однак сили АТО не віддадуть ані клаптика рідної землі. Про це сьогодні на брифінгу заявив речник прес-центру АТО Анатолій Стельмах.

«Навколо Дебальцевого зберігається напружена ситуація. У цьому  напрямку бойовики  постійно ведуть обстріли, в той же час українські військові жодного  метра не здають», – сказав Стельмах.

Разом з тим, він спростував інформацію про оточення бойовиками Дебальцевого. «Розмови про оточення або відхід українських військ є фейком», – запевнив речник АТО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів