Українські війська перегруповуються по всій лінії фронту (відео)

00:20 3 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр РНБО

Відхід із Георгіївки, Маломиколаївки, Перемоги, Новосвітлівки, Хрящуватого Генеральний штаб називає тактичним відступом.


Відео: ТРК «Україна»

П'ять населених пунктів на сході покинула українська армія. Обстановку в Донецькій області з'ясовували журналісти.

Знімальна група наблизилася до підконтрольної бойовикам Горлівки. Добралися до кордону території, підконтрольної силам АТО.

Позитивних новин небагато. Українські війська по всій лінії фронту перегруповуються.

Відхід із Георгіївки, Маломиколаївки, Перемоги, Новосвітлівки, Хрящуватого Генеральний штаб називає тактичним відступом. Україна з боями контролює Комсомольське та Роздольне.

Українські десантники утримують Донецький аеропорт. Луганський аеропорт – у руїнах, місто продовжують обстрілювати.

Окремий фрагмент на лінії фронту – Горлівка. За 27 кілометрів від неї стоять наші війська.

Але... Не заходять у місто, і ось чому!

«Сильно зміцнилися. Сильні укріпрайони у них є! Ми чекаємо наказу зайти в Горлівку, коли він буде – не відомо», – пояснив військовий Андрій Серга.

Як не дивно, але в окуповану Горлівку повертаються мешканці – незважаючи на небезпеку. З тими, хто повертається в машинах зі знаками діти, дуже часто їдуть і бойовики.

Чому мирне населення везе їх з собою, державним автоінспекторам пояснюють так: «Під час спілкування вони кажуть, що обіцяють їм безпеку, що все буде добре», – зазначив старший з особливих доручень ДАІ Львівської області Богдан Мицак.

Горлівчани кажуть, що їдуть додому, тому що сидіти на морі у відпустці немає грошей, та й у Горлівці залишилися родичі! Про це повідомив у вівторок, 2 вересня, телеканал «Україна»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів