Наші військові контролюють половину Вуглегірська, – журналіст

15:05 1 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Головний редактор інтернет-проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко повідомив у неділю: «Вуглегірськ: підтверджено - станом на ранок 1.02.15 місто 50/50».

Головний редактор інтернет-проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко повідомив сьогодні, 1 лютого,  такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Коротко зведені дані:

З підтвердженого. За 31 січня знищено сил противника:

три «Урагани» з боєкомплектом;

на Дебальцевському напрямку – чотири танки і 10 «Уралів»;

на Дебальцевському напрямку Зоринськ-Комісарівка - 25 одиниць бронетехніки;

у районі Кіровського-Стаханова-Брянки – два «Смерчі»:

Вуглегірськ: підтверджено – станом на ранок 1 лютого місто 50% на 50%. Наша артилерія продовжує працювати, як годинник.

Із нашого боку також є втрати, але вони набагато менші, аніж у противника, оскільки теро-сарана лізе бездумно, гнана другими й третіми ешелонами на забій.

Також підтвердили, що за 31.01 через Ізварине в РФ виїхали 14 рефрижераторів з тілами. Їхали по 1-2 машини впродовж дня.

Доповідь закінчив. З підтвердженого це наразі все. Інше поки що перевіряємо.

P.S.: Як тільки почали активно давати ворогові по зубах – настрій у бійців значно покращився. Хлопці вміють і готові воювати за свою землю. Підтримайте і вірте в них, вони – Герої!».

Журналіст написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», РНБОУ також стверджував сьогодні, 1 лютого, що ворог контролює лише частину Вуглегірська, натомість батальйон «Азов» повідомив у неділю: «Українські сили після артпідготовки спробували зайти до Вуглегірська, однак ворог вчинив неабиякий спротив і зірвав ці плани. За неофіційною інформацією, чотири українські танки були підбиті. Підрозділи ЗСУ та Нацгвардії відійшли з Вуглегірська. Наразі місто фактично зайняте ворожими силами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів