Українські війська вже дійшли до центра Луганська й знищили на шахті в цьому місті базу рашистів

23:42 18 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Про це повідомили в понеділок речник РНБО Андрій Лисенко й співголова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Речник РНБО Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 18 серпня, ввечері в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі «ICTV»:

«Наші сили оточили ключові міста на Донбасі. Бойовики почали діяти агресивніше, бо вони відчувають: скоро кінець, про який ми всі так мріємо.

Уже в понеділок навіть в центральні частини Луганська дійшли деякі наші підрозділи. Бої ідуть уже на вулицях міста».

Це повідомлення речника РНБО передає сьогодні, 18 серпня, інтернет-видання «Українська правда». Своєю чергою, співголова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов розповів увечері в понеділок, що в Луганську на території шахти «Дуванська» українськими військовими знищена база терористів. 

За його словами, цю інформацію йому надали місцеві жителі і члени його суспільної організації, які стали очевидцями того, що відбувається. Дослівно ж він сказав із цього приводу: «На шахті «Дуванська» була база бойовиків. Внаслідок артобстрілу з боку української армії база повністю знищена і зараз горить».

Дмитро Снєгирьов також повідомив, що станом на 21.00 «у Луганську йдуть бої, горять Центральний ринок і Ленінський райвиконком». Його інформацію оприлюднив у понеділок увечері кореспондент інформаційної агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів