Українська артилерія завдала минулої доби 83 вогневих ударів по позиціях рашистів (відео)

09:30 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

У прес-центрі АТО повідомили також у середу, що впродовж минулої доби російсько-терористичні війська 47 разів обстріляли позиції сил АТО.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 26 листопада, такі останні новини з фронту:

«Упродовж доби ситуація у зоні проведення АТО залишається напруженою. Зафіксовано 47 обстрілів бойовиків позицій сил АТО.

Вогонь вівся з використанням різних типів гармат, мінометів, реактивних систем, озброєння танку. Активність незаконних збройних формувань зберігається на трьох стратегічних напрямках – Луганському, Дебальцевському та Донецькому.

У зоні обстрілів збоку бойовиків опинилися населені пункти Луганської області: Станиця Луганська, Артема, Вільхове, Кримське, Щастя, Трьохізбенка , Сокольники, Верхня Ольхова. А на Донеччині – населені пункти Малоорловка, Пески, Донецьк, Оленівка, Новокалиново, Тоненьке, Опитне, Верхнєторецьке. На Дебальцевському напрямку – Дебальцеве, Нікішине, Шуми, Полтавське, Калинівка, Троїцьке, Міус.

Непохитною твердинею на шляху терористів залишається аеропорт «Донецьк». Бойовики й надалі ігнорують безпеку мирного населення Донбасу.

Повідомляємо, на території Донецької та Луганської областей зафіксовано 10 обстрілів населених пунктів. Триває перевірка інформації про загибель та поранення цивільних осіб.

Артилерія сил АТО, у відповідь на підступні обстріли збоку бойовиків, виконала 83 вогневих удари по їхніх позиціях».

Про це повідомляється в середу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів