Угода про асоціацію буде підписана в будь-якому випадку, – посол Іспанії

09:25 31 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: lada.fm

«Саміт у Вільнюсі стане історичним моментом для України, якого ми всі чекаємо».

Як передає сьогодні, 31 жовтня, радіо «Голос Столиці», надзвичайний і повноважний посол Королівства Іспанії в Києві Херардо Анхель Бугайов Оттоне заявив у середу під час відкриття ІІІ українсько-іспанського форуму журналістики «Медіа в новій Європі та Україні, їх роль у європейському інтеграційному процесі», який проходить в Інституті журналістики КНУ:

«Саміт у Вільнюсі стане історичним моментом для України, якого ми всі чекаємо. Україна неодмінно підпише Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

Навіть якщо Україна зараз не виконає всі умови для підписання Угоди про асоціацію, то зробить це трохи пізніше і все одно підпише документ. Дуже важливий момент - це юридична безпека.

Іноземні інвестори і громадяни будуть активно перетинати кордон, тільки коли рівень цієї безпеки буде досить високим. У її забезпеченні і складається зараз основне завдання України».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у ЗМІ запустили «качку» про зрив підписання Угоди про асоціацію, а глава МЗС Польщі Радослав Сікорский прогнозує, що підписання угоди про асоціацію можуть перенести.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів