У Вуглегірську українські військові контролюють лише окремі опорні пункти, решту міста – ворог, – комбат

11:38 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Макс Левін / «LB.ua»

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у п’ятницю: «Вуглегірськ перебуває під контролем терористів. Окремі наші опорні пункти тримаються».

Народний депутат і командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив сьогодні, 30 січня:

Ситуація у Вуглегірську й Дебальцевому. Згідно бойового наказу, прибув сюди з ударною частиною батальйону Донбас для виконання бойових завдань (істериков і панікерів прошу не турбувати, оскільки від місцевих жителів про наше прибуття відомо одразу).

Буду перебувати на місці до вирішення кризової ситуації. З метою недопущення розповсюдження панічних чуток або марення буду описувати ситуацію з місця подій. Без подробиць – місць дислокації тощо.

Вуглегірськ перебуває під контролем терористів. Окремі наші опорні пункти тримаються.

Атака сталася вчора, після артобстрілу був завданий удар танками по позиціях сил АТО. Упродовж декількох тижнів до цього загони терористів просочилися в місто під виглядом мирних жителів і вдарили з тилу. У Вуглегірську знаходиться бронетехніка противника, обладнані снайперські гнізда в житлових будинках, місто активно зміцнюється.

У Дебальцевому працює диверсійна група противника, основна мета – знищення нашої бронетехніки й солдатів. По місту постійно працюють «Гради» й блукаючі міномети. 

Перебувати на відкритому місці більше 10 хвилин не доцільно, тому що йдуть постійні обстріли. Також активізувалися спроби противника зрізати Дебальцевський виступ - з боку території, контрольованою «ЛНР».

Ситуація напружена, але перебуває під повним контролем. Сил і засобів для завдання удару по противнику досить. Бойовий дух – високий.

Ані кроку назад. Ми – переможемо! Слава Україні!».

Семен Семенченконаписав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», речник Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов запевняв у п’ятницю: «Українські військові продовжують утримувати раніше заняті позиції в місті Вуглегірськ Донецької області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів