У Севастополі штурмують українську військову частину (відео)

20:45 7 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: crime.in.ua

Про це повідомляють у п'ятницю водночас три джерела.

Зокрема, помічник чергового української військової частини А2355, розташованої в Юхариній балці в Севастополі, розповів агентству «Інтерфакс-Україна», що нападники пробили армійським «КамАЗом» її ворота, захопили у ній найближчу будівлю, а зараз прориваються до командного пункту. На території частини – близько 100 українських військових, чисельність нападників – невідома.

У п'ятницю «Інтерфакс-Україна» повідомляв із з посиланням на джерело в штабі ВМС України, що 7 березня в Козачій бухті Севастополя з великого десантного корабля Чорноморського флоту Російської Федерації десантувалися 15 КамАЗів з російськими військовослужбовцями. Орім 15 КамАЗів, на берег, де базується бригада морської піхоти Чорноморського флоту РФ, з великого десантного корабля зійшло також кілька штабних автомашин, які попрямували до центральної частини міста, 

Натомість керівник медіа-центру Міноборони в Криму Владислав Селезньов інформує на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Козаки» вантажівкою проломили ворота. Порядку 40 осіб перебувають на території, прилеглій до командного пункту тактичної групи «Крим».

Йдуть переговори. козаки вимагають капітуляції, передачі об'єкта під контроль інших збройних формувань. Ультиматуми про здачу українським офіцерам сьогодні озвучувалися неодноразово.

Протистояння триває. «Зелених чоловічків» в окрузі не спостерігається. Тільки сили самооборони».

А керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук інформує на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Тільки що збройні військовослужбовці Російської Федерації проникли на територію командного пункту тактичної групи «Крим».  Нагадаємо, до цього вони блокували цю військову частину по периметру і не робили спроб захоплення. 

На місці знаходиться командир ТГ «Крим» генерал-майор Олег Струцінскій. Він захоплений російськими військовими. Решта українського особовий склад сховався в бункері».

А невдовзі Дмитро Тимчук повідомив: «Російські військові відпустили командира ТГ «Крим. Окупанти в ультимативній формі зажадали передати під їх контроль охорону командного пункту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів