У Львові СБУ не виконує накази Януковича (відео)

15:10 13 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lb.ua

У слідчому відділі обласного управління Служби безпеки України (на світлині) немає кримінальних проваджень, пов'язаних зі «сепаратизмом», карати який велів президент.

Про це йдеться у відповіді СБУ на запит депутата Львівської облради Олександра Ганущина, текстом якого володіє інтернет-видання «LB.ua», котре також нагадує, що 26 грудня на засіданні Ради регіонів президент Віктор Янукович заявив про наявність у Західних областях України сепаратистів і доручив представникам силдовых структур «передати палкий привіт» керівникам цих регіонів. Однак у відповіді відомства на депутаський запит зазначається:

«У провадженні слідчого відділу Управління СБ України у Львівській області відсутні кримінальні провадження, що порушені за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 10 КК України («Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України». – Ред.). Фізичні і юридичні особи з повідомленнями або заявами про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 10 КК України, Управління СБ України у Львівській області або його підрозділу не зверталися».

Як інформував «ЩЛ», Львівська облрада повернула собі повноваження, делеговані облдержадміністрації, за що Янукович погрожував в тому числі їй, натомість Львівська міськрада виселила два управління казначейства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів