У Львівській міськраді розширили склад виконкому

15:15 26 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міський голова озвучив можливу кандидатуру.

«Склад виконавчого комітету міської ради збільшено до сімох осіб», – повідомили сьогодні, 26 травня, в прес-службі ЛМР, де також розповіли подробиці:

«Відповідну ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради від 17 грудня 2015 року №11 «Про виконавчий комітет Львівської міської ради» підтримали сьогодні на засіданні сесії міської ради. Також мер озвучив можливу кандидатуру – це пан Дмитровський, але кандидатура ще має пройти обговорення та затвердження. Відповідну ухвалу підтримало 49 депутатів.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Ми на початку нашої роботи домовлялись, що кількість членів виконкому буде збільшена. Але це поступовий процес. Враховуючи потребу більше уваги приділяти питанням безпеки і життєдіяльності, ми сьогодні прийняли рішення збільшити склад виконкому до сімох осіб. Я офіційно запропонував кандидатуру пана Дмитровського до включення у виконавчий комітет. Але ця пропозиція повинна пройти акцептування серед депутатського корпусу, комісій і фракцій. Якщо буде підтримка депутатів, ми на наступному пленарному засіданні це питання будемо розглядати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів