У Бродах влада, газети і телебачення агітують за Ірину Сех, – кандидат

14:31 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

Під час передвиборчої кампанії місцеві бродівські газети і телебачення транслювали виключно агітацію депутата Верховної Ради і кандидата в депутати у майбутній парламент, свободівки Ірини Сех.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 20 жовтня, на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив кандидат в народні депутати в цьому ж окрузі Андрій Андрущенко.

Він додав, що «голова Бродівської райради їздить хвостиком за Сех і агітує за неї. За неї агітує також весь Бродівський відділ освіти». Також Андрущенко нагадав, що вчора представники ВО "Свобода" силоміць вимкнули ефір місцевого телебачення, аби в ефір не потрапили його ролики.

Учасниками цього адмінвпливу на пресу, за словами кандидата в нардепи, були прибічники «Свободи» Сиротюк, Чунгін, Яремович, Чабурхіна, Маєвич та інші.

Щоб перешкодити другій каденції Ірини Сех у Верховній Раді, кандидат у народні депутати у виборчому окрузі №119  Мирослав Курилко зняв свою кандидатуру з перегонів на користь кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка Андрія Андрущенка. Про це Курилко повідомив сьогодні, 20 жовтня, на прес-конференції у Львівському прес-клубі.

Свою позицію Мирослав Курилко пояснив тим, що Ірина Сех «зневажаючи конституцію, перебувала на двох посадах одночасно, а стан Львівщини у період її головування був найгіршим за часи головування всіх інших керівників області. Також кандидатка неодноразово була фігурантом журналістських розслідувань, наприклад – шодо незаконного вирубування лісу на Львівщині».

Нагадаємо, що 119 округ охоплює Бродівський, Буський, Кам’янка-Бузький, Радехівський райони Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів