Терористи знову випросили в українських силовиків «режим тиші» на Донбасі й уже порушили його

12:52 21 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов повідомив у вівторок, що сьогодні вже зафіксовано шість обстрілів наших позицій.

«Сьогодні з 10 години ранку в нас черговий режим тиші. Це було зроблено на прохання другої сторони, генштаб до цих процесів підключився», – повідомив сьогодні, 21 жовтня, керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов.

«Режим погоджувала тристороння група», – додав прес-офіцер. При цьому, він підкреслив, що режим тиші вже порушений бойовиками.

«Від 10-ї ранку станом на цю хвилину ми вже зафіксували шість обстрілів. Обстріли йдуть на околицях Дебальцевого, Нікішиного, Рідкодуба й Гострої Могили. САУ працювала в районі Миколаївки, по Авдіївці – міномети, артилерія», – повідомив також керівник прес-центру АТО.

«Донецький аеропорт із 10 ранку бойовики періодично системно обстрілюють із зенітних установок. У проміжках між чергами, бойовики б'ють по наших позиціях з мінометів і стрілецької зброї. Наші дають відповідний вогонь безпосередньо по позиціях, звідки бойовики нападають», – додав прес-офіцер.

За його словами, в керівництві АТО не виключать провокацій з боку російських журналістів у районі Бахмутки. «У район 32-го блокпоста біля Бахмутки під'їхала знімальна група Першого російського каналу. Ми очікуємо провокації», – конкретизував Владислав Селезньов, пояснивши, що українських журналістів далі 31-го блокпоста не пропускають – щоб людям зберегти життя.

«Із боку сепаратистів під'їхала група «Первого канала». Як тільки він і «Россия-24» з'являються – можуть бути провокації», – відзначив керівник прес-центру АТО, повідомлення якого передало у вівторок інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів