Терористи на сході України спантеличені відкладенням вторгнення військ Росії в Україну, – експерт (відео)

14:42 19 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомив у понеділок її координатор Дмитро Тимчук.


Відео: Громадське Телебачення Донеччини

Як передає сьогодні, 19 травня, інтернет-видання «Новости Донбасса», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок на прес-конференції, що, за операвтивними даними «ІС», зараз у лавах терористів, які окупували Слов'янськ на Донеччині, спостерігається спантеличення через те, що Російська Федерація вирішила відкласти плани прямого збройного вторгнення на територію України й Головне розвідувальне управління збройних сил РФ послабило контроль над ними. 

«Кремль прийняв рішення поки відкласти свою так звану «миротворчу» операцію», – заявив Тимчук. Він також зазначив, що раніше терористи «відчували тверде плече Москви», а тепер не знають, що їм робити.

Окрім того, військовий експерт повідомив, що терористам, які окупували Слов'янськ на Донеччині, не вдалося вивести тіла своїх загиблих товаришів на територію Російської Федерації. Він також розповів: «Готується масове вивезення тіл загиблих терористів. Ця колона так і не була сформована. Зараз у них це велика проблема, тому що морги Слов'янська переповнені»

За словами Тимчука, терористи поки не знають, що робити з тілами й запускають чутки про те, що це – тіла убитих українських силовиків. Військовий експерт повідомив також, що у терористів виникли проблеми з фінансуванням, тому що українська розвідка перекрила банківські канали переказу грошей, а прикордонники регулярно відловлюють кур'єрів, які перевозять значні суми грошей.

Тому терористи вирішили перевозити гроші малими сумами – приблизно по 50 тисяч доларів. Джерела фінансування терористів – Росія, Крим, родина колишнього президента України Віктора Януковича.

Як повідомляв «Щоденний Львів», терорист №1 на сході України – російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» – звинуватив усіх чоловіків Донбасу в зраді й закликав в «ополчення» жінок, а терорист №2 на сході України – самопроголошений «заступник «головнокомандувача збройних сил Донецької народної республіки» Здрилюк-«Абвер» – роздратовано вимагає підкріплення з Криму, тож, як повідомив у понеділок Дмитро Тимчук, у терористів на сході України – паніка через гостру нестачу кадрів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів