Терористи евакуюють з Донецька своїх поранених та сім`ї й створюють нові бандформування на Луганщині

10:27 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки Сергія Гармаша в інтернет-мережі «Twitter»

У пресцентрі оперативного командування українських військ «Північ» повідомили в п'ятницю, що в результаті обстрілу нашого блокпосту поранено одного військовослужбовця.

У пресцентрі оперативного командування українських військ «Північ» повідомили сьогодні, 24 жовтня:

«Ситуація в зоні відповідальності військ оперативного командування «Північ контрольована та прогнозована. Проводяться заходи по посиленню та матеріально-технічному забезпеченню місць виконання бойових завдань особовим складом. 

За добу відмічено один обстріл блок-посту зі стрілецької зброї в районі населеного пункту Геївка. В результаті обстрілу поранений один військовослужбовець.

Зафіксовано 4 порушення повітряного простору БПЛА в районі населених пунктів Містки, Старобільськ, Оріхово.

Відмічено, що НЗФ продовжують заходи щодо створення нових бандформувань, формування розрахунків гармат Д-30, перегрупування, зміцнення позицій та поповнення припасів. 

Прес-центр оперативного командування «Північ» повідомляє, що за час проведення антитерористичної операції на Сході України війська оперативного командування «Північ» не застосовували боєприпаси, заборонені міжнародними договорами, у тому числі касетні боєприпаси».

Про це повідомляється в п’ятницю на сторінці пресцентру оперативного командування українських військ «Північ» в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, телеканал «Еспресо.TV» передає сьогодні, 24 жовтня:

«Терористичним групам в Донецьку поставили завдання протягом двох днів до 26 жовтня евакуювати з міста всіх своїх поранених Про це у своєму «Twitter» повідомив лідер Комітету патріотичних сил Донбасу Сергій Гармаш, 

«У Донецьку терам поставлено завдання вивезти всіх своїх поранених з лікарень до 26 жовтня. Ймовірно, готують провокацію в день виборів», – пише Гармаш.

Крім того, донецькі ЗМІ повідомляють, що багато бойовиків в останні дні поспішно відправляють з Донецька свої сім'ї. Нагадаємо, раніше в РНБО попередили, що терористи готують криваві провокацій в день виборів до Ради 26 жовтня».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті телеканалу «Еспресо.TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів