Сьогодні українські артилеристи 23 рази відповідали вогнем на обстріли рашистів (відео)

19:58 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vdv-ua.com

У прес-центр АТО повідомили в четвер: «За день «гобліни» з новоросії 13 разів робили спроби атакувати позиції наших військ в районі аеропорту «Донецьк». Загальна кількість атак бандитів на наші позиції по усій протяжності фронту – 32 рази».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центр АТО повідомили сьогодні, 27 листопада, такі останні новини з нав'язоної Росією Україні неогоглошеної війни на Донбасі:

«За день «гобліни» з новоросії 13 разів робили спроби атакувати позиції наших військ в районі аеропорту «Донецьк». Озвірілі від попередніх невдалих атак, терористи розпочали обстріл населених пунктів Піски, Славне, Новомихайлівка, Березове, Опитноє, Тоненьке.

Українські воїни проявляють стійкість та витримку. Усі атаки бойовиків відбито без втрат для наших підрозділів.

Загальна кількість атак бандитів на наші позиції по усій протяжності фронту – 32 рази. Поблизу Маріуполя, члени незаконних озброєних формувань тричі застосовувати міномети та стрілецьку зброю по позиціях сил АТО.

Захищаючи мирних мешканців Донбасу, артилеристи сил АТО 23 рази вогнем у відповідь подавляли вогневі точки бойовиків. Втрати збоку терористів уточнюються.

Сили АТО мають увесь спектр сил та засобів для знищення ворога. Мотивація та бойовий дух солдатів та офіцерів українського війська високий».

Про це повідомляється в четверна сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів