Сьогодні російсько-терористичні війська обстріляли позиції наших силовиків 58 разів (відео)

19:38 12 січня 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 12 січня 2015 року

Ситуація в зоні бойових дій станом на 12 січня 2015 року
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Під вогонь терористів потрапили 29 населених пунктів та позиції українських військових поблизу них».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 12 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«У зоні проведення антитерористичної операції продовжує зростати кількість щоденних обстрілів зі сторони незаконних збройних формувань. Розпочинаючи зі 7-ї години ранку, бойовики 58 разів обстріляли позиції наших військових. Під вогонь терористів потрапили 29 населених пунктів та позиції українських військових поблизу них.

Сьогодні, окрім донецького аеропорту, який вже кілька днів залишається найгарячішою точкою, ситуація загострилась і в інших районах Луганської та Донецької областей. Бандформування продовжують застосовувати важке озброєння – міномети, артилерію, озброєння танків та реактивні системи залпового вогню.

Упродовж дня найбільшу кількість обстрілів зазнали населені пункти Чермалик (село в Тельманівському районі Донеччини. – ЩЛ»), Гнутове (село на Донеччині, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – ЩЛ»), Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини неподалік Донецького аеропорту. – «ЩЛ»), Гранітне (село в Тельманівському районі Донеччини. – ЩЛ»), Опитне (село в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Красногорівка (місто в Мар'їнському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Авдіївка (місто обласного підпорядковання на Донеччині. – «ЩЛ») та ТЕС у місті Щастя (в Новоайдарському районі. – «ЩЛ»). Террористи. Усі ці населені пункти, окрім мінометів та артилерії, були обстріляні з реактивних систем залпового вогню, а електростанція у місті Щастя тричі піддалася удару з «Градів».

Крім того, бандити із стрілецької зброї, гранатометів, мінометів, артилерії та озброєння танку впродовж дня вели вогонь по метео- та диспетчерській вежах і новому терміналу донецького аеропорту. Зранку в районі нового терміналу «працював» снайпер, а після обіду тут відбулося бойове зіткнення.

Разом з тим, ситуація на передньому краї перебуває під контролем українських військових, які, за необхідності, наносять удари у відповідь, подавляючи найбільш активні та небезпечні вогневі точки противника. Втрати бойовиків уточнюються».

Про це повідомляється в понеділок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів