Російські диверсанти активно залишають Слов'янськ, – «ІО»

15:34 24 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Опір» повідомив у четвер її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Як передає сьогодні, 24 квітня, «Espreso.tv», екрівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Опору» Дмитро Тимчук повідомляє в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» про такі події в Слов’янську::

«У районі проведення операції відзначаєтьсядосить слабкий опір екстремістів. Разом з тим, Слов'янськ активно залишають російські військовослужбовці.

У ході операції в Слов'янську основні заходи проводяться силами підрозділів у складі МВС України. Техніка Збройних сил України обмежено залучається для проведення так званих стримуючих заходів (блокування) у місці проведення операції. Український військовослужбовець, який раніше отримав легке поранення в шию, евакуйований».

Як повідомляв «Щоденний Львів», до Слов'янська стягується українська бронетехніка, у ньому знищено три блокпости російських диверсантів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів