Росія продовжує перекидати терористам на Донбас танки – під виглядом гуманітарної допомоги (відео)

17:17 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляють у п’ятницю голова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов і секретар РНБО Андрій Парубій.


Відео: «Лента Новостей»

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Терористи продовжують прориватися в Україну з Росії через Суходольськ»:

«Головним місцем прориву російських диверсантів в Україну є ділянка кордону в районі міста Суходольськ на Луганщині Про це «Еспресо.TV» повідомив голова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

За його словами, колони бойовиків перетинають кордон навпростець через степ після чого вирушають в напрямку Луганська. Нагадаємо, за останні два дні українські військові відновили контроль над КПП на кордоні з Росією «Довжанський» та «Ізварине».

Натомість інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 4 липня, у повідомленні «Росія перекидає зброю під виглядом гуманітарної допомоги, – Парубій»:

«Росія продовжує підтримувати бойовиків на Донбасі, маскуючи свою військові поставки під гуманітарну допомогу. Про це заявив на брифінгу у п'ятницю секретар РНБО Андрій Парубій.

«Тепер, коли став більш жорстким контроль на кордоні, це (поставки бойовикам – ред.) здійснюється під виглядом гуманітарної допомоги». – заявив Парубій.

«Коли Путін, або інші російські чиновники, говорять про необхідність надання гуманітарної допомоги і посилають в Україну «гуманітарні грузи», то це лише прикриття для спроб перекинути нові підрозділи російських бойовиків, спецназівців ГРУ та озброєння», - додав він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів