Російський диверсант Гіркін визнав, що комплектував «ополчення ДНР» із негідників, бо інші туди не йшли

11:10 22 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Уже колишній так званий «міністр оборони» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» пояснив: «Коли мені розповідають про те, які негідники (нездари і т. п.) у мене командири й помічники, то я, звичайно, відповідаю так: «інших людей у нас немає!».

«Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков», якого призначали так званим «міністром оборони» терористичного угруповання «Донецька народна республіка», відповів на запитання про те, чому він набирав у свою банду негідників і з якими «кадрами» прагне знову воювати на Донбасі:

«Коли мені розповідають про те, які негідники (нездари і т. п.) у мене командири і помічники, я, звичайно, відповідаю так: «інших людей у нас немає!». Чомусь у Слов’янську й навіть у Донецьку до мене не вишикувалася черга з «класово свідомих», з вищою військовою та іншою освітою і з кришталевої репутацією кандидатів на зайняття посад...

Вони воліли отримувати заслужену зарплату й шану вдвома. На дивані. А воювати і командувати треба було комусь.

І Керч, і Бетмен – воювали. І непогано воювали, між іншим. Бетмен продовжує воювати і зараз.

Чому ж вони не мають права оцінити ситуацію в ЛНР-ДНР? Тим паче, що їхні слова – не єдине свідчення того, що відбувається.

Я давно вже не чув жодного позитиву, окрім як в офіційних роликах... Всі інші мої колишні соратники «в повному трансі»...

Значна частина тих, хто зараз приходять до мене, прагнуть «попіаритися» за мій рахунок. Але з ходу відкидати їх я все одно не можу. Знову ж таки по причині того, що вибір не так щоб дуже широкий.

Ми ж не «Наші» і не «Молода гвардія», і не які-небудь інші проекти з «пиляння» бюджету – ніякої державної підтримки у нас немає і не передбачається. Тому доводиться працювати з тим, що є.

Поступово, переконавшись у тому, що у нас а) треба реально працювати, а не тільки тріпатися; б) «медом не намазано», різного роду пройдисвіти відсіються, а залишиться нормальний робочий колектив. Власне, у Слов’янську-Донецьку було теж саме. На жаль, нас там «збили на злеті», але зробленого справи цей факт не скасовує.

Своєю чергою, прошу не критикуватийі мене за «нікуди не придатне оточення». В іншому – «Хто хоче – шукає можливість. Хто не хоче – причину». Саме тут і проходить межа між «реалом» і «диваном».

Російського диверсанта цитує сьогодні, 22 листопада, сайт «7 Днів-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів