Російський депутат заявив, що Путін наказав припинити постачання зброї бандформуванням на сході України

16:02 30 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Ilya Ponomarev / facebook.com

Про це Ілля Пономарьов повідомив в інтерв'ю німецькій «Die Welt».

Ілля Пономарьов (на фото), єдиний депутат нижньої палати російського парламенту – Держдуми, який голосував проти анексії Криму Росією, повідомив в інтерв'ю німецькій «Die Welt»з посиланням на власні джерела, що у Кремлі розпорядилися припинити постачання зброї терористам на Донбасі. Втім, він також не виключає, що російські військові можуть продовжувати це робити  з власної волі. Дослівно ж Пономарьов Ілля Пономарьов сказав таке:

«Події на сході України, «є продовженням того, що відбулося в Криму. Швидше за все, Путін сподівався, що олігархи все зроблять за нього, а сам він не забруднить рук.

Але на сході України все пішло інакше, почасти й тому, що регіон є менш проросійським, аніж Крим. У підсумку у вакуумі, що утворився, російські націоналісти стали досить впливовими величинами, але, щоправда, з одним недоліком з точки зору Путіна – вони не підтримують ані його, ані Кремль і тому не піддаються контролю. 

Путін тільки зараз починає розуміти, що на сході України він дав зброю не тим людям. Я, наприклад, вже чув від своїх джерел, що з Кремля надійшло розпорядження більше не посилати озброєння ополченцям. Тим не менш, в Росії повно військових, які вважають себе зобов'язаними допомогти повстанцям - ось вони можуть продовжити постачати їм зброю».

Про це повідомляє сьогодні, 30 липня, інформаційна агенція УНІАН з посиланням на «Инопрессу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів