Російські диверсійні групи – вже на Заході України, – віце-спікер

21:08 4 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

За інформацією заступника Голови Верховної Ради Руслана Кошулинського, в Луганській і Донецькій областях фіксують масове викрадення номерних знаків з автомобілів з реєстрацією в центральних і західних областях.

За інформацією заступника Голови Верховної Ради України Руслана Кошулинського, в Луганській і Донецькій областях фіксують масове викрадення номерних знаків з автомобілів з реєстрацією в центральних і західних областях. «Я переконаний, що нам не вдасться в повній мірі забезпечити уникнення провокацій з огляду на те, що я вже зараз володію інформацією про певні групи диверсійні, які вже є на території навіть Західної України», – повідомив він сьогодні під час брифінгу в Івано-Франківську.

За даними Кошулинського, нині в Луганській і Донецькій областях фіксують масове викрадення номерних знаків з автомобілів з реєстрацією в центральних і західних областях. Він також зазначив, що СБУ контролює пересування диверсійних груп, «зокрема, з боку Придністров’я, з Вінницької області, з Чернівецької області, які будуть заїжджати у вигляді туристів, які вже є частково».

Окрім того, за інформацією Кошулинського, відбулось часткове розконспірування агентів ФСБ, які досі були засекреченими і працювали на території України. «Тому я не є в такому феєричному стані, що буде все гаразд. Навпаки, я застерігаю не піддаватися на провокації», – підкреслив віце-спікер.

Про це повідомляє сьогодні, 4 травня, інформагенція «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів