Російські диверсанти отримали наказ відходити зі Слов'янська, – експерт

09:44 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляє в середу керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 16 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Керівник російської диверсійної групи в Слов'янську Ігор Стрєлков ідентифікований як офіцер 45-го окремого полку спеціального призначення ВДВ Росії. Окрім військовослужбовців цієї російської частини, за нашими даними, на українській території діють диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) 2-й окремої бригади спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ. Також є дані про присутність на Донбасі ДРГ ще однієї частини спецназу російського ГРУ, які в даний момент перевіряються.

Російським диверсантам в Слов'янську цієї ночі надійшов сигнал на відхід з міста. Українські силовики вживають заходів для блокування Слов'янська з метою захоплення російських військовослужбовців.

На даний час в рамках антитерористичної операції, яка проводиться українськими силовиками на Донбасі, проводяться точкові операції з нейтралізації окремих груп екстремістів».

Як повідомляв «Щоденний Львів», на схід України перекинули ще 300 російських диверсантів – про це заявив у середу перший заступник голови СБУ й керівник Антитерористичного центру Василь Крутов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів