На схід України перекинули ще 300 російських диверсантів, – керівник АТЦ

09:35 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це заявив у середу перший заступник голови СБУ й керівник Антитерористичного центру Василь Крутов.

Як передає корреспондент УНІАН, перший заступник голови СБУ й керівник Антитерористичного центру Василь Крутов повідомив сьогодні, 16 квітня, журналістам на звільненому від захопників Краматорському аеродромі: «Я назву буквально дві цифри, які дають оперативні підрозділи спеціальних служб України. Позавчора було 150 осіб, яких називають «зеленими чоловічками», вчора додалося 300 таких. Я не кажу, скільки було до цього часу. Приблизно такі цифри. Як буде завтра - покаже життя».

На запитання про те, яким чином ці люди потрапляють на территорію України, він сказав: «Для професіонала пройти кордон - це все одно що нам у дитинстві було у кіно сходити. Тому, що тут обговорювати?»  Крутов наголосив, що в Україні діють надзвичайно професійні та підготовлені спецпризначенці, які мають досвід роботи у багатьох гарячих точках.

«Ми дійсно маємо справу з дуже серйозним, кваліфікованим, професійним опонентом. На жаль мусимо підкреслювати, що діють вони достатньо професійно. Потрібно віддати належне – гарний рівень підготовки, знання тактики, практика – достатньо висока. Ці люди вже бували у багатьох гарячих точках. Там все непросто», – констатував Крутов.

Керівник АТЦ також спростував інформацію про те, що сьогодні під час звільнення аеродрому в Краматорську були постраждалі з боку українських військових та з боку захопників військового об'єкту.

Крутов підкреслив, що від моральної підготовки та бойового духу військових України в перспективі залежатиме успіх антитерористичної операції.

«Офіцер – апріорі людина та, яка приходить в професію військової людини вже завчасно для себе визначивши, що за цю професію він не тільки може покласти своє здоров'я, але й життя. Це правильна армія, це правильні воїни. Тоді будь-яка держава, якою би вона бідною й складною, як сьогодні у нас в Україні, не була, вона завжди має неперевершену перспективу розвитку», – наголосив Крутов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів